Ελπίδες παραμονής για τον Δώνη

Ελπίδες παραμονής για τον Δώνη

Νίκος Αθανασίου
Ελπίδες παραμονής για τον Δώνη

bet365

Από την πεντάδα των «φευγάτων» στο Κορωπί, μόνο ο Χρήστος Δώνης έχει κάποιες πιθανότητες να συνεχίσει. Η ανανέωση και η άποψη του Στραματσόνι.

Στους ήδη «κομμένους» από το καλοκαίρι Ταμπάκη, Αναγνωστόπουλο και Σταματάκη, ήρθαν να προστεθούν και οι Χρήστος Μπούρμπος, Χρήστος Δώνης μετά από απόφαση των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος και όχι του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ως νέος τεχνικός θα έπρεπε να κρίνει και να αποφασίσει το μέλλον όλων των παικτών του ρόστερ.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα της Ντόρτμουντ με τον ΠΑΟΚ ο Αθανασιάδης.

Οι συζητήσεις για την αποδέσμευση τους τον Ιανουάριο έχουν ήδη ξεκινήσει και ο μόνος που έχει κάποιες ελπίδες παραμονής είναι ο Δώνης. Μια... περίεργη περίπτωση, καθώς ο Παναθηναϊκός του ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο, επένδυσε πάνω στο ταλέντο του και φέτος χωρίς να του δοθεί η παραμικρή ευκαιρία στο χορτάρι, κρίνεται ανεπαρκής και «λίγος».

Ο νεαρός μέσος, δεδομένα είναι ένας από τους αδικημένους του ρόστερ, όπως φυσικά και ο Νίκος Καλτσάς που ήρθε ως ο πιο ελπιδοφόρος Έλληνας της περυσινής Σούπερ Λιγκ και έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα