Για την τιμή των Αρκάδων...

Gazzetta team
Για την τιμή των Αρκάδων...

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης στο τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος υποδέχεται τη Σάλκε στο «Θ.Κολοκοτρώνης» για... την τιμή των «όπλων», της Αρκαδίας και της προσπάθειας που κάνει για αναρρίχηση στη βαθμολογία της UEFA...

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει αποκλειστεί και μαθηματικά μετά και την τελευταία ήττα με σκορ 1-0 από τη Σπάρτα στην Πράγα και έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η πρωτοπόρος, Σάλκε, δίνει λάμψη απόψε στην Αρκαδία, αφού είναι ιδιαιτέρως σημαντική, τόσο για την ομάδα, όσο και για όλο το νομό η παρουσία μιας μεγάλης γερμανικής ομάδας εκεί, ανεξάρτητα από τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγεται το ματς, την αδιαφορία των Βεστφαλών και τους αποκλεισμένους Τριπολιτσιώτες.

Ο Βεργέτης, αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Θεοδωρόπουλο και την αμυντική τετράδα θα αποτελούν οι Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος και Παντελιάδης.

Θα καταφέρει να κλείσει με νίκη ο Αστέρας τις υποχρεώσεις του στο φετινό Europa League ; Σε απόδοση 5.25 προσφέρεται στην Expekt η νίκη κόντρα στη Σάλκε απόψε στην Τρίπολη.

Οι Ιγκλέσιας και Κουρμπέλης θα είναι οι χαφ, με τους Φούντα, Φερνάντες και Λανθαρότε μπροστά τους, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Γιάννου.

Η βαθμολογία του 11ου ομίλου:

1.Σάλκε 11

2.Σπάρτα Πράγας 9

3.Αστέρας Τρίπολης 4

4.ΑΠΟΕΛ 3

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα