Πρώτος ο Γουίλιαν και μετά... αυτογκόλ!

Πρώτος ο Γουίλιαν και μετά... αυτογκόλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτος ο Γουίλιαν και μετά... αυτογκόλ!

bet365

Ο Γουίλιαν έκανε την έκπληξη και... σκόραρε σε ανοιχτό γήπεδο αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις στημένες φάσεις, όμως, προκύπτει ένα τρομερό στοιχείο για τον... δεύτερο σκόρερ της φετινής Τσέλσι!

Με το τελικό 2-0 επί της Πόρτο στο «Στάμφορντ Μπριτζ», το βράδυ της Τετάρτης, οι «μπλε» πέρασαν και μάλιστα ως πρώτοι από τον όμιλό τους για να συνεχίσουν πλέον στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιβάν Μαρκάνο (πρώην άσος του Ολυμπιακού) άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ικέρ Κασίγιας για το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης στο Λονδίνο έπειτα από αποτυχημένη προσπάθεια του Ντιέγκο Κόστα σε τετ-α-τετ με τον συμπατριώτη του τερματοφύλακα.

Το αυτογκόλ αυτό έδωσε το προβάδισμα και μια ιδανική ένεση ηθικού στην ομάδα της Τσέλσι ώστε να πάρει τη νίκη και την πρόκριση, ωστόσο, προκύπτει ένα τρομερό στοιχείο για τον τρόπο με τον οποίο σκοράρει – όποτε καταφέρνει να το κάνει φέτος – η Πρωταθλήτρια Αγγίας.

Πέρα από τα 7 γκολ με τα οποία ο Γουίλιαν είναι πρώτος σκόρερ, αμέσως μετά υπάρχουν... πέντε αυτογκόλ τα οποία έχει εκμεταλλευτεί η Τσέλσι και στη συνέχεια έρχονται τα τέσσερα τέρματα του Ντιέγκο Κόστα και τα τρία από τους Όσκαρ και Ραμίρες!

Δηλαδή, δεύτερος σκόρερ αυτή τη στιγμή, στον τέταρτο μήνα της εν εξελίξει αγωνιστικής περιόδου για τους Λονδρέζους, είναι... οι αντίπαλοι με τα αυτογκόλ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα