Τα... ρεκόρ του Ζιρού!

Gazzetta team
Τα... ρεκόρ του Ζιρού!

bet365

Πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του, πρώτο εκτός έδρας στο Champions League, μετά το 2002 πάνω από τον Μπέργκαμπ και τέταρτος... τριπλός «Κανονιέρης»! Διαβάστε τα όσα πέτυχε ο Ολιβιέ Ζιρού στο Φάληρο.

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς. Ο Ολιβιέ Ζιρού που έχει ακούσει πολλά έγινε ο μεγάλος ήρωας της Άρσεναλ, η οποία νίκησε τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. Παράλληλα, έγραψε ιστορία!

Αυτό ήταν το πρώτο χατ-τρικ του Γάλλου από όταν πήγε στην Άρσεναλ το 2012 και χάρη στα τρία αυτά τέρματα έφτασε τα 10 στην Ευρώπη, ξεπερνώντας τον Ντένις Μπέργκαμπ με τον οποίο ήταν ισόπαλος στα 7. Κοντινοί στόχοι του είναι οι Πιρές και Γουόλκοτ, που έχουν 11, αλλά και οι Λιούμπεργκ και Φάμπρεγας, με 13. Ο Ανρί, πρώτος σκόρερ των Gunners στην Ευρώπη έχει 35 και δεύτερος είναι ο Φαν Πέρσι με 18.

Ο Ζιρού έγινε ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ που πετυχαίνει χατ-τρικ εκτός έδρας στο Champions League μετά τον Τιερί Ανρί το 2002 απέναντι στη Ρόμα και ο τέταρτος συνολικά που το καταφέρνει στη διοργάνωση. Είχαν προηγηθεί οι Ανρί, Μπέντνερ και Γουέλμπεκ!

Ο ρυθμός σκοραρίσματός του στα τελευταία 10 τέρματα που έχει πετύχει έχει πέσει σε κάτω από 90 λεπτά ανά γκολ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα