Φάνηκε στο... χειροκρότημα!

Φάνηκε στο... χειροκρότημα!

Φάνηκε στο... χειροκρότημα!

bet365

Απογοήτευση για τον αποκλεισμό με τον τρόπο που ήρθε μπορεί να υπάρχει στο Λιμάνι αλλά ουδείς δεν ξεχνά το πόσο προσπάθησαν οι παίκτες για να τα καταφέρουν σε όλη τη διάρκεια των ομίλων. Φάνηκε αυτό αυτό και στο χειροκρότημα.

Σε ένα ματς «ο θάνατός σου η ζωή μου» η Άρσεναλ έδειξε ότι ξέρει να επιβιώνει. Στον Ολυμπιακό δεν βγήκε τίποτα στην Άρσεναλ μπήκαν αυτά που έπρεπε και έτσι ήρθε ένας πικρός αποκλεισμός.

Ο Ολυμπιακός όμως στη διάρκεια των ομίλων ήταν εντυπωσιακός πήρε σημαντικά αποτελέσματα σε Λονδίνο και Ζάγκρεμπ και κέρδισε το σεβασμό όλων.

Τώρα έχει μπροστά του την πρόκληση του Europa League. Για ακόμη μιια χρονιά οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνεχίζουν στο μακρύ δρόμο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Δεν είναι και μικρόν πράγμα αυτό.

Ο κόσμος καταλαβαίνει και αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών. Το έδειξε με το τελευταίο σφύριγμα του Ριτσόλι με το πολύ ζεστό του χειροκρότημα και με το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό».

Κάτι μαγικό που περιμένουν τώρα να δουν στο Europa League - εκεί όπου με μια ευνοϊκή κλήρωση ουδείς μπορεί να προδικάσει το που μπορεί να πάει αυτή η ομάδα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα