Πρώτη για Κολονέλο στη Ζάκυνθο

Πρώτη για Κολονέλο στη Ζάκυνθο

Πρώτη για Κολονέλο στη Ζάκυνθο

Την πρώτη προπόνηση στη δεύτερη θητεία του στη Ζάκυνθο έκανε την Τετάρτη (9/12) ο Τζανλούκα Κολονέλο, δηλώνοντας έτοιμος για να πετύχει ένα ακόμη θαύμα.

Ο Ιταλός τεχνικός προπόνησε την ομάδα και κατόπιν έκανε δηλώσεις στους ανθρώπους των τοπικών ΜΜΕ, λέγοντας: «Αν ένας παίκτης δεν ξέρει τι να κάνει πρέπει να σταματήσω. Είναι πολύ σημαντικό σε έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό. Είμαστε σε μια θέση δύσκολη και πρέπει να δουλέψουμε και να προσέξουμε σε όλα. Μόνο να δουλέψουμε μαζί θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά.

Η Ζάκυνθος είναι σαν το σπίτι μου. Ξέρω πολλούς ανθρώπους και αγαπώ πολύ αυτό το νησί. Επέστρεψα για αυτό. Ήμουνα πριν δυο χρόνια εδώ. Φανταστική χρονιά, ένα θαύμα. Θα προσπαθήσουμε τώρα να επαναλάβουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά είμαι σίγουρος με δουλειά όλοι οι άνθρωποι από αυτό το φανταστικό νησί η Ζάκυνθος πρέπει για πολλούς λόγους να μείνει στην κατηγορία.

Έχουμε εμπειρία, παίζουμε ποδόσφαιρο αλλά μένουμε στις τελευταίες θέσεις. Μια κατάσταση όχι καλή. Είπα στον Ζαϊρί και τον Νίκιτς να γίνουν πρότυπο για τα άλλα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι είναι ένα φανταστικό σύνολο. Μπορούμε να δουλέψουμε και μπορούμε να πετύχουμε ένα δεύτερο θαύμα».

Best of internet