Μεγάλη ζήτηση τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Νίκος Τσιώκος
Μεγάλη ζήτηση τα εισιτήρια με ΑΕΚ

bet365

Μεγάλη ζήτηση έχουν τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ από τους φιλάθλους του Πανιωνίου, με την προπώληση να συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς. Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία.

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Πανιώνιος για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ενόψει αυτού η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα αυτά έχουν μεγάλη ζήτηση. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, αυτή συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, με το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα να είναι ανοιχτό την Πέμπτη (10/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό την Πέμπτη από τις 12:00 έως και τις 20:00. Για την θύρα 7, εισιτήρια πωλούνται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν δηλώσει τον ΑΜΚΑ τους σε προηγούμενα παιχνίδια ΔΕΝ χρειάζεται να τον δηλώσουν εκ νέου.

Χωρίς προβλήματα

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για το ματς με την Ένωση συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να συνεχίσουν την έως τώρα πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα και συνάμα να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για να πανηγυρίσουν το πέμπτο «τρίποντο» στην έδρα τους και όγδοο συνολικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα