Μέσα ο Χασομέρης στον Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Χασομέρης στον Πανθρακικό

bet365

Με τον Χασομέρη να είναι παρών στο μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το ματς με τον Ηρακλή. Εκτός ξανά ο Τζάνης, ατομικό ο Βάλτερ.

Μία προπόνηση στο ΔΑΚ Κομοτηνής περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Οι ακρίτες δούλεψαν σε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, πάσινγκ γκέιμ, τακτική, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Στα ευχάριστα ήταν ότι το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Δημήτρης Χασομέρης.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Χρήστος Τζάνης, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, με τον Βάλτερ να ακολουθεί και πάλι το ειδικό ατομικό του πρόγραμμα. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Θράκης για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο αθλητικό κέντρο το πρωί της Πέμπτης (10/12).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα