Εκτός ημιτελικού Μουντιάλ Συλλόγων ο Νεϊμάρ

Εκτός ημιτελικού Μουντιάλ Συλλόγων ο Νεϊμάρ

Γιώργος Καραμάνος
Εκτός ημιτελικού Μουντιάλ Συλλόγων ο Νεϊμάρ

bet365

Ο πατέρας του Νεϊμάρ ισχυρίστηκε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Μπάρτσα δεν προλαβαίνει το πρώτο ραντεβού στην Ιαπωνία, αλλά λογικά δεν χάνει τον τελικό.

Επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά την είδηση κοινοποίησε ο πατέρας του. Σύμφωνα με δηλώσεις του, ο Νεϊμάρ δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον ημιτελικό του Μουντιάλ Συλλόγων. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης στη Γερμανία για το ματς με τη Λεβερκούζεν, υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό.

Κατά συνέπεια δεν θα δώσει το παρών στο πρώτο παιχνίδι της Μπάρτσα στην Ιαπωνία (17 Δεκεμβρίου) κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Γκουανγκζού (Κίνα) – Αμέρικα (Μεξικό). Ωστόσο, ο πατέρας του Νεϊμάρ υποστήριξε ότι εφόσον η ομάδα προκριθεί στον τελικό στις 20 Δεκεμβρίου (σ.σ.: λογικά κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ), ο γιος του θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα