Μπερμπάτοφ: «Αντέδρασα λάθος»

Μπερμπάτοφ: «Αντέδρασα λάθος»

Σταύρος Σουντουλίδης
Μπερμπάτοφ: «Αντέδρασα λάθος»

bet365

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Ντόρτμουντ, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος φεύγοντας από το γήπεδο με την Καμπάλα. Μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και για την Μπαρτσελόνα.

Ο Βούλγαρος επιθετικός αρχικά ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμος για τον αγώνα: «Δεν είμαι 100% έτοιμος ακόμη. Χρειάζομαι δουλειά στη φυσική κατάσταση. Αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι καλή ευκαιρία για να βρω το ρυθμό μου. Παίζουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα με υπέροχο κόσμο σε υπέροχο γήπεδο και αν ο προπονητής με επιλέξει θα είναι καλό και για μένα για να βρω τον ρυθμό μου».

Για το αν είναι κίνητρο το να σπάσει το ρεκόρ του Στόιτσκοφ: «Σίγουρα είναι πάντα καλό να κυνηγάς ρεκόρ, ειδικά όταν ανήκει στον Στόιτσκοφ που ήταν από τους σπουδαιότερους Βούλγαρους παίκτες. Θα προσπαθήσω να το καταφέρω. Το πιο σημαντικό είναι να παίξει καλά η ομάδα και θα προσπαθήσω κι εγώ να σκοράρω. Είναι πάντα καλό να έχεις κίνητρο να αγωνίζεσαι και αν αυτό είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Ευρώπη ελπίζω να τα καταφέρω».

Για το τι θα συμβούλευε τους συμπαίκτες του: «Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι να το απολαύσουν. Είναι ένα απλό παιχνίδι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι έξυπνος και να παίζεις χρησιμοποιώντας το μυαλό σου και να προσπαθείς να έχεις καλή απόδοση. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που παίζει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει, σε ένα σπουδαίο γήπεδο. Άρα δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την αποχώρησή του μετά την αλλαγή του στο ματς με την Γκαμπάλα: «Δεν έχω πρόβλημα να σας πω τι συνέβη. Ένιωσα κάτι στο πόδι μου στο ματς. Ακόμη και όταν πονάω θέλω να παίζω και ήθελα να βοηθήσω την ομάδα σκοράροντας. Όταν έγινα αλλαγή απογοητεύτηκα γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο παρά την ηλικία μου και θέλω να παίζω. Ήταν λάθος αντίδραση. Μίλησα με τον προπονητή μου και είχε δίκιο. Αν προσέβαλα κάποιον με την αντίδραση μου δεν τον ήθελα».

Για το αν έχει κίνητρο η ομάδα: «Η ομάδα έχει κίνητρο όλοι οι παίκτες πρέπει να έχουν κίνητρο και να κάνουν αυτοκριτική για να γίνουν καλύτεροι. Έχουμε καλούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που ακούνε τον προπονητή. Πρέπει να το κάνουν για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ και όλοι θα είναι χαρούμενοι».

Για το δημοσίευμα πως βρίσκεται στη λίστα της Μπαρτσελόνα και για το αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ γιατί όλοι μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να φέρει το μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα