Τούντορ:«Θα ξεκουράσω παίκτες»

Τούντορ:«Θα ξεκουράσω παίκτες»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τούντορ:«Θα ξεκουράσω παίκτες»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ δήλωσε πως για την ομάδα του πιο σημαντικά είναι τα παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Σχολίασε την παραδοχή Μπερμπάτοφ, ενώ έκανε και το σχόλιο του για το θέμα της πειθαρχίας στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

Ο Κροάτης τεχνικός αρχικά ρωτήθηκε για το αν είναι έξτρα κίνητρο το ότι οι παίκτες της Ντόρτμουντ είναι "πεινασμένοι" όπως δήλωσε ο Τούχελ: «Είναι λογικό γιατί πάντα έτσι αισθάνονται οι πρωταθλητές και έχει πολλούς τέτοιους παίκτες η Ντόρτμουντ. Για μας τα δύο πιο σημαντικά ματς αφορούν το πρωτάθλημα μέχρι τα Χριστούγεννα. Θα ξεκουράσω παίκτες όμως θα έχουμε μια καλή ομάδα που θα παλέψει για το καλύτερο στο παιχνίδι».

Για το πως αντιμετωπίζει το παιχνίδι: «Κερδίσαμε στο πρωτάθλημα τα δύο τελευταία ματς οπότε δεν είναι η στιγμή για να μιλάμε για κακές εμφανίσεις. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε αύριο. Η Ντόρτμουντ είναι φαβορί για τη διοργάνωση. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Να προσπαθήσουμε να είμαστε καλοί στην άμυνα και να σκοράρουμε στις αντεπιθέσεις».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του και αποκλείστηκε από το Europa League ή δεν έδωσε την απαραίτητη σημασία: «Έχω αναλύσει το γιατί βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση σήμερα. Ο όμιλος έχει καλές ομάδες. Ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση. Η Κράσνονταρ βρίσκεται πάνω από την Ντόρτμουντ που είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση. Κάναμε βέβαια κι εμείς λάθη στα παιχνίδια μας και τα πληρώσαμε».

Για την παραδοχή του Μπερμπάτοφ είπε: «Με ξέρετε και έχετε καταλάβει από την αρχή πως δίνω σημασία στην πειθαρχία. Θα ήταν ψέμα πως δεν υπάρχει πειθαρχία στα αποδυτήρια. Στους έξι μήνες που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη έχω καταλάβει πως αυτές οι ιστορίες υπάρχουν σε αφθονία. Στην αρχή ήμουν αγενής και τώρα δεν υπάρχει πειθαρχία;».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα