Νέες αντιδράσεις στη Ρόμα

Νέες αντιδράσεις στη Ρόμα

Νέες αντιδράσεις στη Ρόμα

bet365

Λίγες ώρες πριν τον... τελικό με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, οι τιφόζι της Ρόμα τα έβαλαν ξανά με τη διοίκηση και συγκεκριμένα τους Τζέιμς Παλότα και Βάλτερ Σαμπατίνι.

Ο πρόεδρος των Τζαλορόσι βρίσκεται στη Ρώμη για να παρακολουθήσει το τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων του Champions League και δεν έχει μια εύκολη μέρα... Αρχικά είπε -και άκουσε- διάφορα για τον νομάρχη Φράνκο Γκαμπριέλι αφού δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο αν θα συναντηθούν ή όχι για να συζητήσουν το θέμα της Curva Sud, η οποία με την σειρά της ανέλαβε δράση το απόγευμα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ρόμα δεν θα είναι στο «Ολίμπικο» για το ματς με την ΜΠΑΤΕ αλλά ήταν κανονικά στην Trigoria για να παρακολουθήσουν τον αντίστοιχο αγώνα του Youth League, εκφράζοντας ξανά τα συναισθήματα τους για την διοίκηση.

«Pallotta hungry for money», έγραφε το ένα πανό που σήκωσαν οι περίπου 700 οπαδοί, παραφράζοντας το «πεινασμένοι για δόξα» που ήταν το σλόγκαν της καμπάνιας για τα εισιτήρια διαρκείας ενώ σε ένα άλλο τα έβαλαν και με τον Σαμπατίνι: «Είναι πιο εύκολο να σταματήσεις εσύ το κάπνισμα παρά εμείς την μάχη μας».

 

SERIE A Τελευταία Νέα