Εύκολα στην 8άδα ο ΟΦΗ
Η ομάδα του Νίκου Γκουλή, αν και παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της και έχασε πέναλτι με τον Κουσίδη (στο 2-0), πήρε την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρτσάκη, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 43'. Από δική του ασίστ, ο Πόποβιτς έκανε το 2-0 στο 50' και ο Κοιλιάρας διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 86'.
ΟΦΗ: Βλάχος, Παπατζίκος, Ραπτάκης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Μαρτσάκης (75′ Φαζός), Τζέκος, Κουσίδης, Πόποβιτς (62′ Ευσταθίου), Φραγκουλάκης (79′ Κοιλιάρας), Γκούμας
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
