Προχωράει η ανανέωση Μπουμάλ

Προχωράει η ανανέωση Μπουμάλ

Προχωράει η ανανέωση Μπουμάλ

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η ανανέωση της συνεργασίας του Πανιωνίου με τον Μπουμάλ. Κανένα ραντεβού την Τρίτη των δύο πλευρών παρά τις όποιες φήμες. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η ανανέωση ή μη του συμβολαίου του Ολιβιέ Μπουμάλ με τον Πανιώνιο είναι το θέμα που απασχολεί το «κυανέρυθρο» ρεπορτάζ. Λογικό από την στιγμή που ο 26χρονος άσος αποτελεί από τους καλύτερους παίκτες της φετινής φανταστικής πορείας της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας ήθελαν τον Γενικό Διευθυντή του Ιστορικού, Βασίλη Γκαγκάτση να έχει την Τρίτη ραντεβού με τον Καμερουνέζο άσο για την τελική επαφή όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, την επόμενη ημέρα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για αρνητική τρόπο των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών ενώ άλλα τόνιζαν ακριβώς το αντίθετο, ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Τελικά τι ισχύει; Τα βρήκαν ή δεν τα βρήκαν; Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Τρίτη δεν υπήρξε κανένα ραντεβού και καμία επαφή μεταξύ Πανιωνίου και Μπουμάλ. Το θέμα της ανανέωσης του 26χρονου βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχει υπάρξει ήδη προεργασία και ταύτιση απόψεων σε βασικά θέματα όπως είναι το ποσό του μπάι άουτ σε περίπτωση πρότασης από άλλη ομάδα.

Να πούμε εδώ ότι για τον παίκτη είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, ενώ σενάρια ήθελαν και τον Αστέρα Τρίπολης να εξετάζει την περίπτωσή του. 

Best of internet