Ο μόνος δρόμος για την πρόκριση!

Ο μόνος δρόμος για την πρόκριση!

Ο μόνος δρόμος για την πρόκριση!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τον μόνο τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στην πρόκριση απόψε!

Αν υπάρχει μία αγγλική ομάδα, που μπορείς να την κερδίσεις παίζοντας δυναμικά, νομίζω ότι αυτή είναι η Άρσεναλ του Βενγκέρ. Οπότε, αυτόματα προκύπτει το πρώτο στοιχείο που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός απόψε, ειδικά παίζοντας μέσα στο σπίτι του.

Αν σε βρει η Άρσεναλ μπόσικο, δηλαδή φοβισμένο, αγχωμένο, χωρίς μαρκαρίσματα και τζαρτζαρίσματα, δύσκολα θα την γλιτώσεις. Πρέπει να την ανθιστούν οι Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανοί της κ.α., ότι «απόψε, εδώ που ήρθαν, θα φτύσουν αίμα. Θα περάσουν πάνω από το πτώμα του Ολυμπιακού για να προκριθούν». Οτιδήποτε λιγότερο, δεν θα είναι αρκετό για τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του απόψε πρέπει να είναι στο μάξιμουμ: σε δυναμισμό, συγκέντρωση, πάθος, εξυπνάδα. Οτιδήποτε λιγότερο, δεν θα είναι αρκετό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που θα πάει στο γήπεδο, πρέπει να καταλάβει ότι αν υπάρχει ένα παιχνίδι στο οποίο ΟΛΟ το Καραϊσκάκη οφείλει να είναι στο πόδι, είναι το αποψινό. Χωρίς ακρότητες, αλλά με φωνή για την ομάδα του και γιούχα για τον αντίπαλο, επί 95 λεπτά. Οτιδήποτε λιγότερο, δεν θα είναι αρκετό.

Η Άρσεναλ είναι ομαδάρα. Αυτό δεν αλλάζει επειδή ο Ολυμπιακός την κέρδισε μέσα στο Λονδίνο, κάνοντας μία επική εμφάνιση. Μαγκιά μεγάλη του Ολυμπιακού, αλλά η Άρσεναλ είναι ακόμη ζωντανή. Και ήρθε αποφασισμένη να πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Ακριβώς έτσι πρέπει να είναι κι ο Ολυμπιακός. Αποφασισμένος να πουλήσει ακριβά το τομάρι του.

Δείτε ποιοι θα είναι απόψε αντίπαλοι των παικτών του Ολυμπιακού.

Τσεχ, χωρίς σχόλια.

Οζίλ, βασικός στην εθνική Γερμανίας (70 συμμετοχές, 18 γκολ).

Κοσιελνί και Ζιρού, βασικοί στην εθνική Γαλλίας (26 και 45 συμμετοχές αντίστοιχα, με 13 γκολ για τον φορ)

Μέρτεσακερ, 114 φορές διεθνής με τη Γερμανία

Γουάλκοτ, 42 φορές διεθνής (8 γκολ) με την Αγγλία

Τσάμπερλεϊν, 24 φορές διεθνής (5 γκολ), στα 22 του, με την Αγγλία

Μονρεάλ, 16 φορές διεθνής με την Ισπανία

Ράμσεϊ 38 φορές διεθνής (10 γκολ) με την Ουαλία

Φλαμινί, 3 φορές διεθνής με τη Γαλλία η, Τσάμπερς, 3 φορές διεθνής με την Αγγλία στα 20 του

Μπεγερίν, βασικός στα 20 του στην εθνική ελπίδων της Ισπανίας

Ο Κάμπελ (57 φορές διεθνής, με 11 γκολ στην Κόστα Ρίκα), που θεωρείται ο τελευταίος τροχός στην Άρσεναλ, να θυμίσω ότι ήταν από τα πρώτα βιολιά στον Ολυμπιακό. Και με αγχώνει κιόλας ότι το μοναδικό του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ το έχει βάλει στο Καραϊσκάκη!

Παίκτες τεράστιας αξίας είναι όλοι τους. Αλλά μέσα στο Καραϊσκάκη λύγισαν Γιουνάϊτεντ, Γιουβέντους, Ατλέτικο, Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Μπενφίκα και, βέβαια, Άρσεναλ. Και δεν κέρδισαν Ρεάλ και Τσέλσι.

Είναι δύσκολο γήπεδο το Καραίσκάκη, για κάθε αντίπαλο…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.