Καμία ρήτρα για Πογιέτ

Καμία ρήτρα για Πογιέτ

Θοδωρής Βασίλης
Καμία ρήτρα για Πογιέτ

bet365

Το όνομα του Γκουστάβο Πογιέτ ακούγεται για την Σουόνσι με την ΑΕΚ να διαψεύδει τα όποια δημοσιεύματα υπάρχουν περί ρήτρας αποχώρησης στο συμβόλαιο του Ουρουγουανού τεχνικού.

Φωτιές άναψε η Mirror με το δημοσίευμα που θέλει τον Γκουστάβο Πογιέτ να είναι στο στόχαστρο της Σουόνσι ως πιθανός αντικαταστάτης του Γκάρι Μονκ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας υπάρχει ρήτρα 300.000 λιρών στο συμβόλαιο του Πογιέτ και όποιος την καταθέσει μπορεί να κάνει δικό της τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Από την πλευρά του ο Πογιέτ δεν έδειξε ιδιαίτερα θερμός με το ενδιαφέρον αυτό, αφού όπως έχει τονίσει ήρθε στην ΑΕΚ για να πάρει τίτλους. Επίσης, από την πλευρά της η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία ρήτρα στο συμβόλαιο και ότι στο τέλος της σεζόν οι δύο πλευρές θα κάτσουν κάτω και θα συζητήσουν αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν επέκτασης για τα επόμενα δύο χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα