«Να δουλέψουμε στα στημένα»

«Να δουλέψουμε στα στημένα»

Gazzetta team
«Να δουλέψουμε στα στημένα»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογέτ εξέφρασε ξανά την ικανοποίησή του για την εμφάνιση απέναντι στην Καλλονή, αλλά ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα χρειαστεί να δουλέψει στις αδυναμίες που παρουσίασε στις στημένες φάσεις.

«Συγχαρητήρια για την νίκη. είδα πολλά πράγματα που μου άρεσαν, αλλά και μερικά που με δυσαρέστησαν, όπως οι φάσεις που δεχθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Όλες προήλθαν από στημένα, κάτι που πρέπει να δουλέψουμε στην προπόνηση και να το βελτιώσουμε. Δεν θέλω να τρώμε γκολ» ξεκαθάρισε ο Ουρουγουανός στους ποδοσφαιριστές του, στο περιθώριο της προπόνησης την Τρίτη (8/12) σύμφωνα με τη Live Sport, πριν προσθέσει: «Πιστεύω ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι όσο είμαι στην ομάδα. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε όμως. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε μπροστά μας τρία δύσκολα ματς που πρέπει να τα πάρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα