Φουλ για Ούκρα η ΑΕΚ

Φουλ για Ούκρα η ΑΕΚ

Gazzetta team
Φουλ για Ούκρα η ΑΕΚ

bet365

Στην Πορτογαλία για χάρη του Ούκρα φαίνεται πως ετοιμάζεται να ταξιδέψει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, θέλοντας να προλάβει την υπογραφή του μεσοεπιθετικού της Ρίο Άβε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα βρεθεί στην Νέα Σμύρνη το Σάββατο για το ματς με τον Πανιώνιο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής για τη χώρα της Ιβηρικής με στόχο τον 27χρονο μεσοεπιθετικό της Ρίο Άβε.

Ο Αντρέ Φιλίπε Άλβες Μοντέιρο, γνωστός με το προσωνύμιο Ούκρα, έχει συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και φαίνεται πως είναι από τις περιπτώσεις που πρότεινε ο Γκουστάβο Πογέτ, που θέλει παίκτες με ταχύτητα για την επίθεση.

Η ΑΕΚ από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπογράψει τον παίκτη χωρίς οικονομικές δεσμεύσεις απέναντι στους Πορτογάλους για το καλοκαίρι, ωστόσο ο Μιλοβάνοβιτς δεν αποκλείεται να επιχειρήσει να τον κλείσει άμεσα, όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Γιάκομπ Γιόχανσον, θέτοντάς τον άμεσα στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα