ΠΑΟΚ και στο… Ντόρτμουντ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ και στο… Ντόρτμουντ!

bet365

Σε μια πόλη που κυριαρχεί το κίτρινο και το μαύρο, όπως το Ντόρτμουντ, το άσπρο και μαύρο έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σταύρος Σουντουλίδης

Είναι τόσοι οι ασπρόμαυροι πυρήνες σ’ ολόκληρη την Γερμανία, που πραγματικά χάνεσαι… Στο Ντόρτμουντ, μια εργατούπολη στην περιοχή της Βεστφαλίας, ζουν περίπου 2.000 Έλληνες, που στην πλειοψηφία τους δηλώνουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα εκεί υπάρχει ένας από τους πολλούς Συνδέσμους φίλων ΠΑΟΚ, που ιδρύθηκε το 1997 και ακολουθεί την ομάδα όπου κι αν αγωνίζεται, ενώ σε απόσταση μόλις 65 χιλιομέτρων στο Ντίσελντορφ, είναι ένας από τους πιο «σκληρούς» Συνδέσμους φίλων ΠΑΟΚ της Γερμανίας, που θα δώσει βροντερό παρών στις κερκίδες του «Βεστφάλεν».

Ο τοπικός σύνδεσμος φίλων του Ντόρτμουντ εξέδωσε ανακοίνωση – οδηγία για όλους τους φίλους της ομάδας, που θα βρεθούν την Πέμπτη, στη γερμανική πόλη για τον αγώνα κόντρα στην Μπορούσια.

«Ο Σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Ντόρτμουντ προσκαλεί όλο τον κόσμο που θα ταξιδέψει για το παιχνίδι, στα γραφεία μας στην οδό Οesterholzstr. 93 44145 Dortmund.

Η στάθμευση των λεωφορείων, αμαξιών, βαν μπορεί να γίνει στο πάρκινγκ Hoeschpark όπου βρίσκεται Lünenerstr. και Kirchdernerrstr. γωνία που είναι 200 μέτρα από τον Σύνδεσμο.

Την Πέμπτη στις 15:30 θα ξεκινήσουμε προς το πάρκινγκ του γηπέδου Ε3 με τα λεωφορεία.

Όσοι δεν βρίσκονται μέχρι εκείνη την ώρα σε εμάς θα οδηγούνται κατευθείαν από την αστυνομία στο πάρκινγκ Ε3».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα