«Κόψτε τα εισιτήρια των ΠΑΟΚτσήδων»!

Σταύρος Σουντουλίδης
«Κόψτε τα εισιτήρια των ΠΑΟΚτσήδων»!

bet365

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ντόρτμουντ. Η αστυνομία λαμβάνει έξτρα μέτρα ασφαλείας, ενώ πρότεινε να «κοπούν» ελληνικά εισιτήρια! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σταύρος Σουντουλίδης

Πάνω από 4.000 ΠΑΟΚτσήδες αναμένονται το βράδυ της Πέμπτης (10/12) στο «Βεστφάλεν», αφού πολλά εισιτήρια της τελευταίας ευρωπαϊκής αναμέτρησης του «Δικεφάλου» έχουν καταλήξει σε ελληνικά χέρια.

Επίσημα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέλαβε και διέθεσε 3.000 εισιτήρια (συν 200 VIPs εισιτήρια) στους φίλους της ομάδας σε Ελλάδα και Γερμανία, αφού δεν πέρασε η πρόταση της τοπικής αστυνομίας για να μειωθούν κατά το ήμισυ, δηλαδή στα 1.500, τα εισιτήρια της ελληνικής ομάδας.

Η αστυνομία Ντόρτμουντ είχε προτρέψει τη διοίκηση της Μπορούσια να μειώσει κατά το ήμισυ των φιλοξενούμενων. «Λυπούμαστε για το γεγονός ότι η πρότασή μας για μείωση των εισιτηρίων των φιλοξενούμενων, για λόγους ασφαλείας, δεν έγινε πράξη από την ομάδα και την ΟΥΕΦΑ», δήλωσε ο διευθυντής επιχειρήσεων και αρχηγός της αστυνομίας, Εντζαρντ Φρέιχοφ.

Με έγγραφο προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η γερμανική αστυνομία κατέστησε σαφές, ότι θα τιμωρηθούν όσοι φίλαθλοι παρεκτραπούν εντός και εκτός του «Βεστφάλεν», ενώ τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της Τούμπας σε συνδυασμό με την παρουσία χιλιάδων Ελλήνων στην πόλη, έχουν σημάνει συναγερμό στους Γερμανούς αστυνομικούς.

Ανάλογο αίτημα είχε γίνει και πριν από το ντέρμπι του Ρίνου, μεταξύ Ντόρτμουντ – Σάλκε, αλλά και τότε η ομοσπονδία αρνήθηκε να κόψει κατά 50% τα εισιτήρια των οπαδών της Σάλκε. Τελικά, αντί 8.000 ήταν 6.500 οι οργανωμένοι της φιλοξενούμενης ομάδας στο «Βεστφάλεν».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα