Την Τετάρτη τα εισιτήρια του Πανιώνιου για την ΑΕΚ

Gazzetta team
Την Τετάρτη τα εισιτήρια του Πανιώνιου για την ΑΕΚ

bet365

Στην διάθεση των φίλων του Πανιωνίου θα είναι από την Τετάρτη τα εισιτήρια με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ, θα ξεκινήσει την Τετάρτη από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 16:00 έως και τις 20:00.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο που θέλει να προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, πως η πώληση, ειδικά για την θύρα 7 θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυττίου 36 και Κ. Παλαιολόγου).

Για λόγους ασφαλείας και κατόπιν σχετικής συνεννόησης των εμπλεκόμενων φορέων, η προπώληση θα γίνει αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του σταδίου και τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και δεν θα λειτουργήσει η εφαρμογή για πώληση μέσω internet.

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν δηλώσει τον ΑΜΚΑ τους σε προηγούμενα παιχνίδια ΔΕΝ χρειάζεται να τον δηλώσουν εκ νέου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα