Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς κόσμο η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

bet365

Χωρίς τους οπαδούς της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Η Αστυνομία απαγόρευσε την παρουσία φίλων της Ένωσης ακόμα και αν έχουν προμηθευτεί μεμονωμένα εισιτήριο.

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων της θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στην σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε αποφασίστρηκε η Ένωση να μην λάβει εισιτήρια.

Μάλιστα, η Αστυνομία ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν φίλο της ΑΕΚ την είσοδο στο γήπεδο αν φοράει διακριτικά της Ένωσης ακόμα και αν έχουν αγοράσει εισιτήριο από τα σημεία πώλησης του Πανιωνίου.

Σε φουλ φόρμα η ομάδα του Πογιέτ, έπειτα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες. Σε απόδοση 2.00 στην Interwetten, να πετύχει ακόμα ένα τρίποντο η Ενωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα