Ο Ηρακλής διαψεύδει για Βέλλιο

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ηρακλής διαψεύδει για Βέλλιο

bet365

Μπορεί να γράφονται πολλά σενάρια για τον Απόστολο Βέλλιο, αλλά από τον Ηρακλή τα διαψεύδουν όλα και μιλάνε μόνο για ενδιαφέρον από το εξωτερικό!

Μετά τον Ολυμπιακό, ακούστηκε και για τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρον για τον Απόστολο Βέλλιο. Ωστόσο ο Αντιπρόεδρος του Ηρακλή Θόδωρος Παπαδόπουλος με ποστάρισμα του , τα διέψευσε όλα:

«Για τον Βέλλιο έχουν μιλήσει στον πρόεδρο δύο ιταλικές ομάδες και μια από το MLS η οποία έχει αρκετά μεγάλο ελληνικό κοινό. Εμείς βέβαια έχουμε μια δουλειά να κάνουμε εδώ. Όλα τα υπόλοιπα κουτσομπολιά και φήμες προέρχονται από τα όνειρα κάποιου ανθρώπου».

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα, στο παιχνίδι της Γιουβέντους με τη Σεβίλλη στην Ισπανία.

Έτσι προς το παρόν τουλάχιστον, μπαίνουν τέλος στις φήμες για μετακίνηση του Βέλλιου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα