Μπρίτο: «Δεν το έχω ξαναδεί»

Μπρίτο: «Δεν το έχω ξαναδεί»

Μπρίτο: «Δεν το έχω ξαναδεί»

Στα τρία χαμένα τετ α τετ στάθηκε ο Εντουάρντο Μπρίτο, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κυριακίδη και τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή του.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ο Εντουάρντο Μπρίτο τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο. Ο μέσος του Ατρομήτου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Κυριακίδη στην κάμερα της Nova τονίζοντας ότι δεν έχει δει ποτέ ξανά στη ζωή του να μη βρει δίχτυα σε τρία τετ α τετ. Ακόμη, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα και στάθηκε στην έως τώρα πορεία των Περιστεριωτών και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Δεν έχω δει ξανά στη ζωή μου να έχω τρία τετ α τετ και να μην σκοράρω, υπάρχει άγχος, βλέπαμε ότι μπορούμε, αλλά ο Κυριακίδης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ο Κυριακίδης κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του. Εμείς που παίζουμε μπροστά μπορούμε να είμαστε πιο ελεύθεροι.

Όταν παίζουμε έτσι δημιουργούμε ευκαιρίες, αυτές κρατάω, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, εμείς προχωράμε και μακάρι στο επόμενο ματς να σκοράρουμε ξανά. Δεν παρατήσαμε το ματς όταν δεχτήκαμε το γκολ, προσπαθήσαμε, φτάσαμε κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Θα έχουμε χρόνο για να βάλουμε λίγο τον εγωισμό μας, να το πιστέψουμε, είναι μια δύσκολη χρονιά για εμάς, προσπαθούμε όμως, έχουμε κατοχή και ευκαιρίες, αλλά πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Όπως σήμερα που δεν τα παρατήσαμε και να ανεβούμε βαθμολογικά», ήταν τα λόγια του.

Best of internet