Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 1-1

Gazzetta team
Έβερτον - Κρίσταλ Πάλας 1-1

bet365

Στην 100η συμμετοχή του με τη φανέλα της Εβερτον, ο Λουκάκου πέτυχε το 50ο του τέρμα και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο εντός έδρας ματς με την Κρίσταλ Πάλας!

H Κρίσταλ Πάλας βρέθηκε κοντά στην τρίτη διαδοχική της νίκη στο Γκούντισον Παρκ, ωστόσο της το... χάλασε ο Ρομέλου Λουκάκου! Ο Βέλγος επιθετικός στην 100η του συμμετοχή με τα Ζαχαρωτά, πέτυχε το 50ο του γκολ και κράτησε την ομάδα του αήττητη για πέμπτο διαδοχικό ματς!

Η Κρίσταλ Πάλας μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε, προκάλεσε ρήγματα στην άμυνα της Εβερτον και στο 15ο λεπτό είχε την πρώτη φάση! Ο Γέντινακ έκανε την κεφαλιά, ο Γουίκαμ έκανε την προβολή, αλλά ο Χάουαρντ έσωσε την κατάσταση... Η Εβερτον ανέβασε ρυθμό, ο Ντεουλοφέου πήρε προσπάθειες και οι γηπεδούχοι στο 21' βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ! Ο Λουκάκου βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα βρήκε το δοκάρι! Η Πάλας κατάφερε να κρατήσει εύκολα στο ανασταλτικό κομμάτι , με τους γηπεδούχους να μένουν μόνο στην κατοχή μπάλας!

Γρήγορος ρυθμός στην επανάληψη, με την Εβερτον να απειλεί στο 53', όμως η κεφαλιά του Μπάρκλεϊ δεν βρήκε στόχο! Η Πάλας απάντησε στο 55', με τον Μπολάσι να μη μπορεί να σκοράρει από πλεονεκτική θέση! Στο 60' τα Ζαχαρωτά είχαν μεγάλη ευκαιρία, όταν από τη σέντρα του Μπάρκλεϊ ο Γουίκαμ έδιωξε, με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι! Οι γηπεδούχοι πίεσαν και είχαν ακόμα μια ευκαιρία με τον Μπάρκλεϊ, όμως ο Χένεσι έσωσε την εστία! Το σοκ για την ομάδα του Μαρτίνεθ ήρθε στο 77' όταν ο Νταν με κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Η Εβερτον προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, όμως ο Λουκάκου είχε το δεύτερο του δοκάρι! Πάντως, ο Βέλγος το πήρε πάνω του και στο 81' από ασίστ του Ντεουλοφέου πέτυχε το 1-1, σώζοντας έτσι την παρτίδα για την ομάδα του!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα