ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζουν οι ρόλοι

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζουν οι ρόλοι

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζουν οι ρόλοι

bet365

Νίκος Βεζυρτζής και Φρανκ Άρνεσεν, αναμένεται να συζητήσουν διεξοδικά, από αύριο κιόλας, προκειμένου να καθορίσουν τους ρόλους που θα έχουν μέσα στο αγωνιστικό τμήμα.

Η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να αναθέσει στον Νίκο Βεζυρτζή το πόστο του διοικητικού προϊσταμενου στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ με την ανάληψη των καθηκόντων του, βασικό του μέλημα είναι να συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Φράνκ Άρνεσεν, προκειμένου να αποσαφηνίσουν τους ρόλους που θα έχουν μέσα στην ομάδα. Αυτή αναμένεται να γίνει αύριο (8/12) με τον Βεζυρτζή να έχει όπως όλα δείχνουν έναν ρόλο πιο κοντά στην ομάδα. Δηλαδή να είναι δίπλα στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες, ενώ ο Φράνκ Άρνεσεν θα είναι ο βασικός υπεύθυνος στο χτίσιμο της ομάδας, αλλά και στα τμήματα υποδομής. Οι δύο τους θα τα λένε σε καθημερινή βάση προκειμένου με την εμπειρία τους να βοηθήσουν καταστάσεις μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα