Ερυθρόλευκα... ραντάρ για Βέλλιο (vids)

Απόστολος Παγώνης
Ερυθρόλευκα... ραντάρ για Βέλλιο (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την παρουσία του Απόστολου Βέλλιου, δίχως να αποκλείεται κίνηση για τον παίκτη ακόμα και τον Γενάρη.

Η πολύ καλή παρουσία του 23χρονου φορ με την φανέλα του Ηρακλή δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά την διαρκή ανοδική πορεία του Απόστολου Βέλλιου, που έχει συμβόλαιο με τον γηραιό έως το 2017. Με έξι γκολ και δύο ασίστ φέτος στην Super League ο Βέλλιος είναι εξάλλου ένας φορ που έχει ξεχωρίσει. Βάζει 1 γκολ ανά 2,5 τελικές.

Φέτος έχει σκοράρει κατά των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ξάνθης. Και αναμφίβολα είναι μία περίπτωση που τσεκάρεται για το ερυθρόλευκο μπλοκάκι, από την στιγμή που έτσι και αλλιώς οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντα παρακολουθούν αξιόλογους Έλληνες παίκτες από την Super League. Στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Ακόμα και πιθανή κίνηση των Πειραιωτών για τον παίκτη τον Γενάρη.

Ο Βέλλιος έχει και ένα μεγάλο συν, που είναι οι εμπειρίες του σε Αγγλία, Βέλγιο και Δανία. Είναι ένας παίκτης που παρά τα 23 του χρόνια έχει σημαντικές παραστάσεις από το εξωτερικό, έχοντας βελτιωθεί αισθητά.

Ο Ολυμπιακός όμως από μέρους του έχει βάλει τις προτεραιότητές του. Σε πρώτο πλάνο είναι το παιχνίδι με την Άρσεναλ. Μετά από αυτό θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις για το υπάρχον έμψυχο δυναμικό και τυχόν νέες προσθήκες. Όλα αυτά πάντα σε συνεννόηση του Μάρκο Σίλβα με την διοίκηση, με τον Πορτογάλο να είναι ο απόλυτος... άρχοντας σε αυτά τα ζητήματα.

- Δείτε εδώ και στην Gallery βίντεο με τον Βέλλιο σε δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα