Η άνοδος του Εσιέν!

ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΑΝΕΖΟ!

Η άνοδος του Εσιέν!

Ο Μίκαελ Εσιέν ήταν εμφανώς βελτιωμένος στην Βέροια σε σχέση με το ντεμπούτο του στο Καυτανζόγλειο, γεγονός που αποδεικνύουν και οι ατομικοί του αριθμοί.

Η άνοδος του Εσιέν!

Mετά από ένα τεράστιο διάστημα αποχής, οκτώ μήνες ήταν αυτοί, το ντεμπούτο του Μίκαελ Εσιέν απέναντι στον Ηρακλή δεν στέφθηκε με επιτυχία, γεγονός απόλυτα λογικό. Ο Γκανέζος μέσος δεν είχε ρυθμό, έμεινε από δυνάμεις νωρίς και δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά το «τριφύλλι», παίζοντας ως δεύτερος κεντρικός μέσος στο 4-4-2 στην ευθεία του Αντρέα Στραματσόνι. 

Κόντρα στην Βέροια, ο 33χρονος μέσος παρουσιάστηκε καλύτερος και ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν εξαιρετικός στο ανασταλτικό κομμάτι, σκορπώντας ελπίδα για το αγωνιστικό του μέλλον στην Ελλάδα. Στο 4-4-2 με ρόμβο του Ιταλού τεχνικού, έπαιξε ως «εξάρι» μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς και με εξαίρεση κάποια «πουλήματα» της μπάλας στο πρώτο μέρος ήταν καλός.

Ο Εσιέν παιχνίδι με το παιχνίδι και όσο παραμένει υγιής, θα ανεβαίνει και οι αριθμοί του στο παιχνίδι της Βέροιας αποδεικνύουν το πόσο καλύτερος ήταν σε σχέση με την παρθενική του εμφάνιση. Με τον Ηρακλή, ο Αφρικανός άσος είχε 1 κλέψιμο και 2 επεμβάσεις. Μόλις. Με την Βέροια η στατιστική κατέγραψε 4 κλεψίματα και 4 επεμβάσεις, αριθμοί που πιστοποιούν την θετική του εικόνα πάνω στο χορτάρι...

Best of internet