Παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα της η Βέροια

Παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα της η Βέροια

Παραμένει χωρίς νίκη στην έδρα της η Βέροια

Η Βέροια αγνοεί τη νίκη στην έδρα της και αυτός είναι ένας λόγος για να είναι χαμηλά στη βαθμολογία η «βασίλισσα του Βορρά». Χωρίς «τρίποντο» στο... σπίτι του και ο Πανθρακικός.

Για πολλές ομάδες το μεγάλο... όπλο για να πετύχουν τον στόχο τους είναι ο παράγοντας έδρα. Κάτι που, ωστόσο, δεν ισχύει για τη Βέροια, η οποία εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στην έδρα της.

Με τον πρώτο γύρο να φτάνει στο τέλος του (13 από τις 15 αγωνιστικές έχουν... φύγει), η «βασίλισσα του Βορρά» έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς μέσα στο... σπίτι της, τη στιγμή που η ήττα από τον Παναθηναϊκό (0-1) ήταν η πέμπτη σε 7 ματς.

Μάλιστα, αυτός είναι ένας λόγος για να βρίσκεται η ομάδα της Ημαθίας στα χαμηλά της βαθμολογίας (12η με 14 βαθμούς), ενώ οι προσδοκίες φέτος ήταν για παραπάνω από το να μάχεται για την παραμονή. Αυτό διότι... βοηθάει ο απολογισμός μακρία από την έδρα της. Το αξιοσημείωτο είναι ότι εκεί το... ταμείο είναι 3 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και ούτε μία ήττα.

Έστω δύο νίκες παραπάνω στη Βέροια θα την έφερναν τώρα στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας με 20 πόντους και στο +13 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, αν αρχίσει να παίρνει και εντός αποτελέσματα και σε συνδυασμό με τα εκτός, τότε θα μπορέσει να φτάσει στον στόχο της πιο νωρίς από τις προηγούμενες σεζόν και να κοιτάξει το κάτι παραπάνω.

Τον ίδιο απολογισμό (0-2-5) έχει και ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή, όπου τελευταία ηττήθηκε με 3-4 από τον Ολυμπιακό, με τους Θρακιώτες επίσης να έχουν καλύτερο... ταμείο εκτός έδρας (1-2-3). Βέβαια, οι ακρίτες είναι σε χειρότερη μοίρα, καθώς βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις 7 πόντους.

Τα στατιστικά της Βέροιας σε 13 αγώνες

Θέση στη βαθμολογία: 12η

Βαθμοί: 14 (+7 από τη ζώνη του υποβιβασμού)

Εντός έδρας (Ν-Ι-Η): 0-2-5

Εκτός έδρας (Ν-Ι-Η): 3-3-0

Γκολ υπέρ: 8

Γκολ κατά: 12

Τα στατιστικά του Πανθρακικού σε 13 αγώνες

Θέση στη βαθμολογία: 16η (τελευταία)

Βαθμοί: 7 (αυτή τη στιγμή υποβιβάζεται)

Εντός έδρας (Ν-Ι-Η): 0-2-5

Εκτός έδρας (Ν-Ι-Η): 1-2-3

Γκολ υπέρ: 11

Γκολ κατά: 25

Best of internet