ΠΑΟΚ: Οκτώ είναι στα «πιτς»!

ΠΑΟΚ: Οκτώ είναι στα «πιτς»!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οκτώ είναι στα «πιτς»!

bet365

Ούτε έναν, ούτε δύο, ούτε τρεις… Οκτώ απόντες μέτρησε στη σημερινή προπόνηση ο Ιγκόρ Τούντορ!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε, απαλλαγμένος από την πίεση του αποτελέσματος, την προετοιμασία για τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα της φετινής χρονιάς εναντίον της Μπορούσια το βράδυ της Πέμπτης (10/12) στο Ντόρτμουντ.

Όπως ενημέρωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τέσσερις ποδοσφαιριστές ήρθαν να προστεθούν στη λίστα των προβλημάτων για τον Κροάτη προπονητή της ομάδας. Πιο σοβαρό δείχνει να είναι το πρόβλημα του Έρικ Σάμπο, που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το κανονικό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Πέρεζ σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση της Εσπανιόλ με τη Λεβάντε.

«Ο Έρικ Σάμπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον λαγονοψοϊτη, δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση και την Τρίτη (08.12) θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Με πρόβλημα αποχώρησε κι ο Ζάιρο , ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα πίσω από το γόνατο και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Τρίτη (08.12).

Ο Εγιάλ Γκολάσα δέχτηκε κλωτσιά στον αχίλλειο τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, όπως και ο Μιγκέλ Βίτορ που χθες αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του στο σημείο του τραυματισμού του. Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Στέλιος Κίτσιου , Χάρης Χαρίσης , Ρικάρντο Κόστα», αναφέρει το ιατρικό δελτίο της ΠΑΕ.

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα