Βέλλιος: «Πρώτα απ' όλα, ο Ηρακλής...»

Βέλλιος: «Πρώτα απ' όλα, ο Ηρακλής...»

Απόλυτη προτεραιότητα στον Ηρακλή δίνει ο Απόστολος Βέλλιος που θέλει να φροντίσει ώστε να πετύχει πολλά για τον «γηραιό». Τι είπε για την Εθνική ομάδα, για την οποία ακούγεται πλέον έντονα τ' όνομά του...

Βέλλιος: «Πρώτα απ' όλα, ο Ηρακλής...»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα φορ κατά την παραλαβή του βραβείου του «MVP» και του καλύτερου γκολ της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ:

Αρχικά είπε: «Είμαι χαρούμενος για τα βραβεία αλλά για εμένα σημαντικότεροι είναι οι βαθμοί που πήραμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο ενώ ακολούθησε και η νίκη στην Τρίπολη και τώρα τα πράγματα είναι καλύτερα. Πλέον έχουμε «δέσει» ως σύνολο και τα καλύτερα έρχονται»

Σχετικά με το που αφιερώνει αυτά τα βραβεία,ο φορ του Ηρακλή είπε: «Τα βραβεία τα αφιερώνω στους συμπαίκτες μου».

Για τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν αναπτυχθεί σχετικά με αυτόν τόνισε: «Aυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, βλέπουμε τα λάθη μας τα διορθώνουμε και συνεχίζουμε»

Για την Εθνική είπε: «Με χαροποιεί οτι ακούγεται το όνομα μου για την εθνική, αλλά αυτό που με απασχολεί πρώτα από όλα είναι ο Ηρακλής. Οι ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο έχουν ως στόχο τους να αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα της χώρας τους».

Αναφερόμενος στην αναγκαστική απουσία του κόσμου στο επόμενο παιχνίδι, τόνισε: «Θα θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά από τη στιγμή που δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα έστω και χωρίς αυτόν».

Best of internet