ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης «άναψε πράσινο» για την ΠΑΕ

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης «άναψε πράσινο» για την ΠΑΕ

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σημαντικός «σταθμός» η σημερινή (13:00) προγραμματισμένη τακτική γενική συνέλευση της εταιρείας.

ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης «άναψε πράσινο» για την ΠΑΕ

Η ξαφνική παρουσία του Ιβάν Σαββίδη την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη καθόρισε και την πορεία όλων όσων θα συμβούν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Μικράς Ασίας. Όπως προκύπτει από τα θέματα της γενικής συνέλευσης δύο είναι οι κυριότεροι άξονες, που θα σηματοδοτήσουν και τις επόμενες κινήσεις της ομάδας:

1. Το ύψος της νέας  αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, που όπως συνέβη και όλες τις προηγούμενες φορές θα καλυφθεί εξολοκλήρου από τον Ιβάν Σαββίδη.

2. Η έγκριση της συμμετοχής και παρουσίας του Νίκου Βεζυρτζή στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ στη θέση του Ηλία Γεροντίδη, ο οποίος παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ.

Επίσης, θα υπάρξει έγκριση για τα οικονομικά πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 01.07.2014 έως 30.06.2015, που εμφανίζονται στον ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σ’ ότι αφορά την είσοδο του Γιώργου Κούδα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, την οποία επιβεβαίωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Ιβάν Σαββίδης, αυτή θα πραγματοποιηθεί μετά την έκτακτη γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Δεκεμβρίου. 

Best of internet