Υπόδειγμα ο Κλοπ, εκθέτει τον Μουρίνιο...

Κώστας Ζάλιαρης
Υπόδειγμα ο Κλοπ, εκθέτει τον Μουρίνιο...

bet365

Θα μπορούσε πολλά να πει ο Γιούργκεν Κλοπ για το γκολ που δεν μέτρησε ποτέ για τη Λίβερπουλ στην ήττα από τη Νιούκαστλ. Ο τρόπος που το αντιμετώπισε, όμως, εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους επιλέγουν να στέκονται στη διαιτησία, κοιτάζοντας το δέντρο και ... χάνοντας το δάσος.

Αν ο επόπτης πρόσεχε λίγο καλύτερα τη φάση στο 79ο λεπτό, ο Αλμπέρτο Μορένο θα είχε πετύχει ίσως το πιο όμορφο γκολ ολόκληρης της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ όταν από γέμισμα που έγινε στην αριστερή πλευρά του γηπέδου, με μονοκόμματο ψιλοκρεμαστό νίκησε τον Έλιοτ, τη στιγμή που το σκορ ήταν στο 1-0 για τη Νιούκαστλ, προτού ο Βαϊνάλντουμ στις καθυστερήσεις διαμορφώσει το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου αγώνα στο «St. James' Park».

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί στη συνέντευξη Τύπου για τη φάση αυτή που θα μπορούσε ν' αποδειχθεί καθοριστική για την εξέλιξη του παιχνιδιού, δεδομένου πως υπήρχαν και αρκετά λεπτά καθυστερήσεων και πλέον η αυτοπεποίθηση θα ήταν με το μέρος των «κόκκινων» για να κυνηγήσουν την ανατροπή. Αντ' αυτού, «πέταξε» ακόμα μια τρομερή ατάκα, αλλά δεν θέλησε να σταθεί στη διαιτησία, ρίχνοντας όλο το βάρος στη χειρότερη εμφάνιση της Λίβερπουλ από την ημέρα που ανέλαβε εκείνος το «τιμόνι».

«Το είδα, ήταν καθαρή η φάση, όμως ο επόπτης θα σκέφτηκε ότι “εφόσον παίζετε τόσο... σκατά, δεν δικαιούστε το γκολ”. Παρ' όλα αυτά, σχεδόν όλα πήγαν στραβά για εμάς...

Το ξεκίνημα, η εξέλιξη, το φινάλε... Δεν ήμασταν καλοί και δεν θα έβρισκα λόγους για να έρθω και να σας πω ότι έπρεπε να πάρουμε τη νίκη... Δεν ξέρω γιατί παίξαμε έτσι και η Νιούκαστλ άξιζε τη νίκη. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ' ότι το κάναμε σήμερα. Δεν πιέσαμε όσο θα έπρεπε και δεν ήμασταν όσο συμπαγείς θα ήθελα. Πολλά πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά... Ελπίζω ο κόσμος να είχε καλύτερα πράγματα να κάνει στην Κυριακή του απ' το να δει το παιχνίδι μας...».

ΚΥΡΙΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία, παραδίδοντας μαθήματα σε όσους γκρινιάζουν για τη διαιτησία όταν δεν αξίζουν να πάρουν κάτι από τα παιχνίδια. Και μπορεί ακόμα και στη χειρότερή της μέρα μια ομάδα να έχει τη δυνατότητα να πάρει έστω έναν βαθμό από... μισή και μόνο φάση που θα μπορούσε να καταλήξει στα δίχτυα, ωστόσο, ο τρόπος αντιμετώπισης της κατάστασης από τον Κλοπ και η συμπεριφορά του, εκθέτουν τον Ζοσέ Μουρίνιο που βλέπει ότι η Τσέλσι... δεν βλέπεται και παρ' όλα αυτά τα βάζει συνεχώς με τη διαιτησία, όπως το έκανε (ω, τι έκπληξη) και μετά το ματς με τη Μπόρνμουθ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα