Μάχη παραμονής στο Αγρίνιο

Θοδωρής Βασίλης
Μάχη παραμονής στο Αγρίνιο

bet365

Παναιτωλικός και Ατρόμητος ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής στο Αγρίνιο (19.30 NS1) με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς.

Αλλιώς είχνα φανταστεί τα πράγματα Παναιτωλικός και Ατρόμητος και αλλιώς τους ήρθαν. Και αυτό αντί για ευρωπαϊκά όνειρα οι δύο ομάδες βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις και πλέον το ματς του Αγρινίου είναι ματς επιβίωσης.

Η κατάσταση στον Παναιτωλικό δεν είναι καθόλου καλή αφού μεσοβδόμαδα ήρθε ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Εργοτέλη, ενώ και στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ. Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μάκο (τιμωρημένος), και Ουαρντά (τραυματίας), ενώ εκτός είναι και οι Μπεχεράνο, Καμαρφά, Παπουτσογιαννόπουλος και Κόρσιενς.

Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη στον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες μετράνε πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και η νίκη στην Λαμία στο Κύπελλο ήταν απλά μια ευχάριστη παρένθεση. Ο Τραϊανός Δέλλας άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Κιβρακίδη, αλλά και τον ανέτοιμο Φυτανίδη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Κουτρουμάνος, Ντάνι Μπεχεράνο, Πάουλο, Καπέλ, Βιγιαφάνες, Μαρκόφσκι

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο, Μπιτόλο, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Ναπολεόνι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα