Μερτεσάκερ: «Δεν θα την ξαναπατήσουμε»

Gazzetta team
Μερτεσάκερ: «Δεν θα την ξαναπατήσουμε»

bet365

Ο Περ Μερτεσάκερ τονίζει ότι η Άρσεναλ ξέρει πλέον τι να περιμένει από τον Ολυμπιακό, δηλώνει σίγουρος ότι θα καταφέρει να σκοράρει στο Φάληρο και ξεκαθαρίζει ότι έρχεται για την πρόκριση.

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε, ξέρουμε ποιος είναι και ο Ολυμπιακός. Δεν θα την ξαναπατήσουμε όπως στο Emirates. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να μας χτυπήσει με αντεπιθέσεις» δήλωσε αρχικά ο Γερμανός σέντερ μπακ στο Φως των Σπορ, προσθέτοντας: «Είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρουμε στην Αθήνα. Το ιδανικό θα είναι να είμαστε μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο για να μεταφέρουμε το άγχος στον αντίπαλο. Δεν το συζητάμε ότι ερχόμαστε για να προκριθούμε. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και έχουμε αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες καταστάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα