Σεντ Ετιέν - Ρεν 1-1

Gazzetta team
Σεντ Ετιέν - Ρεν 1-1

bet365

Η Σεντ Ετιέν έσωσε τον βαθμό στο ματς με την Ρεν (1-1) χάρη στο πέναλτι του Εϊσερίκ στο τέλος.

Η Σεντ Ετιέν υποδέχθηκε την Ρεν χωρίς να έχει κερδίσει κανένα από τα 5 τελευταία της παιχνίδια βράδυ Κυριακής. Για κακή της τύχη, αυτή η αρνητική παράδοση συνεχίστηκε, με τους ρενέ να φεύγουν με τον βαθμό και τον Εϊσερίκ να σώζει την παρτίδα στο τέλος για τους στεφανουά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το ματς είχε ένταση, όμως όχι και τον καλύτερο ρυθμό. Το αποτέλεσμα ήταν οι ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Η πρώτη από αυτές ήρθε για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 22’ ο Ρουφιέ έβγαλε το σουτ του Πέδρο Ενρίκε. Στη δεύτερη, όμως, ο Βραζιλιάνος ήταν πιο εύστοχος. Στο 40’ μετά από γύρισμα του Σίο από αριστερά, ο Πέδρο Ενρίκε πλάσαρε εύστοχα για το 0-1! Οι παίκτες του Γκαλτιέ δεν ικανοποίησαν και επιθετικά και έπρεπε να φτάσουμε στο 45’, για να χάσουν την πρώτη ευκαιρία, με τον Κοστίλ να βγάζει την κεφαλιά του Περέν.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στην επανάληψη. Στο 66’ ο Μοπέ έχασε κλασική ευκαιρία, όταν από εξαιρετική θέση έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ, ενώ στο 67’ ο Κοστίλ μπλόκαρε το σουτ του Χαμουμά εκτός περιοχής. Ο Μοπέ απείλησε εκ νέου στο 73’ και η πίεση της Σεντ Ετιέν καρποφόρησε στο 77’. Ο Αρμόν έκανε πέναλτι στον Χαμουμά και ο Εϊσερίκ το 1-1 από την άσπρη βούλα. Ο τελευταίος, μάλιστα, παραλίγο να δώσει και τη νίκη στους στεφανουά στο 87’, όταν εκτέλεσε το φάουλ από τα 35 μέτρα, αιφνιδίασε τον Κοστίλ, όμως εκείνος κατάφερε να βρει την τελευταία στιγμή την μπάλα, για να τη στείλει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να κρατήσει το 1-1 μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα