Μάντζιος: «Πειθαρχία, πάθος και τύχη»

Νίκος Τσιώκος
Μάντζιος: «Πειθαρχία, πάθος και τύχη»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι η ομάδα του είχε πειθαρχία, πάθος και τύχη για να φτάσει στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Στο γεγονός ότι ο Λεβαδειακός είχε πάθος, πειθαρχία και τύχη απέδωσε τη νίκη της ομάδας του ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Βοιωτών στάθηκε στις απουσίες και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη με καλό και αξιόλογο αντίπαλο.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Ήρθαμε με πολλά προβλήματα και με πολλούς νεαρούς παίκτες στην αποστολή. Είχαμε πειθαρχία και πάθος στο παιχνίδι μας και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο.

Τώρα θα δώσουμε κάποιες ανάσες στα παιδιά, γιατί παίξαμε τρία ματς όλη την εβδομάδα και θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια, καλή συνέχεια στον ΠΑΣ και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους του», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Όσο για το πού κρίθηκε το ματς, είπε ότι αυτό έγινε στις λεπτομέρειες και τόνισε πως θα μπορούσε να γίνει το 0-2 με τον Βαγγέλη Μάντζιο. «Κρίνονται στις λεπτομέρειες τέτοια ματς και ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Δεν έγιναν κλασικές φάσεις στο πρώτο μέρος, δεν απειληθήκαμε, παρά μόνο με στημένες φάσεις. Ίσως ο ΠΑΣ να είχε μία καλή στιγμή αν θυμάμαι καλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το παιχνίδι, το ελέγχαμε και με τον Μάντζιο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει σε μία φάση το 0-2. Ο ΠΑΣ ρίσκαρε μετά το γκολ, ο συνάδελφος φόρτωσε επιθετικούς στην περιοχή μας, νιώσαμε πίεση, χάθηκαν ευκαιρίες, αλλά είχαμε και τύχη. Νομίζω, όμως, ότι μπορούσαμε να κάνουμε πιο γρήγορα το 0-2 για να έχουμε πιο ευχάριστο τέλος στο παιχνίδι μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα