Οι επιλογές του Μαντζουράκη για Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Οι επιλογές του Μαντζουράκη για Ατρόμητο

bet365

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο με το τεχνικό τιμ να βγάζει αποστολή.
Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο. Οι δεκαεννέα ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι οι: Ντάνι Μπεχαράνο, Χαντάκιας, Καπέλ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουγιέδα, Στεφανάκος, Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Ρομέρο, Μαρκόφσκι και Πάουλο.
Ο Μάκος που στα τελευταία ματς καλύπτει μία από τις δύο θέσεις στα σέντερ μπακ (σ.σ. και ενώ μπορεί να παίξει και στον άξονα) είναι εκτός, αφού είναι τιμωρημένος, ενώ ο Κόρσιενς ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και για ακόμα ένα ματς δεν θα είναι διαθέσιμος. Πρόβλημα προέκυψε με τον Ουάρντα που μετά την δύσπνοια που ένιωσε στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Εργοτέλη, δείχνει να μην έχει επανέλθει. Την ίδια ώρα εκτός αποστολής είναι οι Παπουτσογιαννόπουλος, Καμαρά και Ντιέγκο Μπεχαράνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα