Μπορντό - Γκινγμάμπ 1-0

Gazzetta team
Μπορντό - Γκινγμάμπ 1-0

bet365

Νίκη ξανά μετά από 3 αγωνιστικές για την Μπορντό, που επιβλήθηκε δύκολα με 1-0 της Γκινγκάμπ.

Μετά από ένα πολύ κακό ματς, που θα ξεχαστεί γρήγορα, η Μπορντό επέστρεψε στις νίκες, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της Γκινγκάμπ. Οι οπαδοί εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τις εμφανίσεις της ομάδας τους, η οποία συνεχίζει να μην ικανοποιεί, όμως τουλάχιστον απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν τόσο κακό, που έπρεπε να φτάσουμε στο 44’, για να δούμε την πρώτη υποψία ευκαιρίας με τον Ντιαμπατέ. Το 0-0 ήταν αυτό που άξιζαν οι δύο ομάδες στο ημίχρονο, όμως λίγα άλλαξαν με το ξεκίνημα της επανάληψης. Κακό ποδόσφαιρο, καμία ανάπτυξη και καμία όρεξη για ρίσκο. Τουλάχιστον, είδαμε ένα γκολ, με τον Γιαμπερέ να κάνει το 1-0 στο 62’ μετά από κόρνερ του Καζρί.

Οι φιλοξενούμενοι θυμήθηκαν μετά το γκολ ότι έπρεπε να βγουν στην επίθεση, ο Μπενεζέ ήταν κινητικός, όμως μέχρι εκεί. Η μοναδική φάση που δημιούργησαν ήρθε στο 75’, όταν ο Γιαμπερέ παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Καρασό, όμως για καλή του τύχη το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα