Βιγιαρεάλ - Ράγιο Βαγιεκάνο 2-1

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ - Ράγιο Βαγιεκάνο 2-1

bet365

Αν και βρέθηκε να χάνει η Βιγιαρεάλ γύρισε το ματς με την Ράγιο Βαγιεκάνο χάρη σε δύο γκολ του Μακαμπού και πήρε νίκη 2-1 στο Madrigal.

Η ομάδα του Μαρθελίνο κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ράγιο, που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία, και έπανέφερε τη διαφορά από την Θέλτα και την 4η θέση στον έναν βαθμό. Αυτή ήταν 5η εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα σε 7 αγώνες για τους Αμαρίγιος που πήραν το πρώτο τρίποντο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Στο 4’ είχαν την πρώτη ευκαιρία οι γηπεδούχοι όταν ο Τζόναθαν Ντος Σάντος βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Γιοέλ Ροδρίγες και απείλησαν ξανά στο 17’ με την κεφαλιά του Μπρούνο που πέρασε άουτ. Παρότι η Βιγιαρεάλ ήταν η καλύτερη ομάδα, αυτή που πήρε το προβάδισμα ήταν η Βαγιεκάνο και το έκανε πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο με σουτ του Γιοσαμπέντ Σάντσεθ στο παραθυράκι (0-1).

Η Βιγιαρεάλ χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 69’ για να ισοφαρίσει, αφού στο προηγούμενο λεπτό ο Σολδάδο είχε χάσει μία απίστευτη ευκαιρία. Ο Ισπανός επιθετικός εξιλεώθηκε δίνοντας την ασίστ για το 1-1 για τον Μπακαμπού ο οποίος σκόραρε από κοντινή απόσταση και στο 86’ έγραψε το τελικό 2-1 ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια του Ντένις Σουάρεθ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα