H αφιέρωση του Τζαβέλλα!

Απόστολος Παγώνης
H αφιέρωση του Τζαβέλλα!

bet365

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αφιέρωσε το βραβείο του MVP στον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟΚ, Νίκο Τσιρέλα, που έχασε έναν αγαπημένο του άνθρωπο.
Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Νίκος Τσιρέλας έχασε ένα πολυαγαπημένο του πρόσωπο και η αφιέρωση του Γιώργου Τζαβέλλα προς εκείνον ήρθε στην παραλαβή του βραβείου του ως MVP του ματς με τον Πανιώνιο.
Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ είπε για:
Την αφιέρωσή του και το ματς: Το αφιερώνουμε αυτό το βραβείο στον φυσιοθεραπευτή μας γι' αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. Με αυτήν την νίκη θέλουμε να απαλύνουμε τον πόνο του και να του πούμε πως τον περιμένουμε το συντομότερο δυνατό κοντά μας.
Προσωπικά είναι ένα γκολ που το χάρηκα πολύ γιατί καταφέραμε και φύγαμε με τη νίκη σήμερα. Είχα σκοράρει και στο παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά δεν το χαρήκαμε τότε γιατί πήραμε μόλις έναν βαθμό.
Ο MVP του αγώνα στάθηκε και στο μεγάλο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και δήλωσε πως ο δικέφαλος του Βορρά θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα