Ροντρίγκες: «Κοιτάμε μπροστά»

Απόστολος Παγώνης
Ροντρίγκες: «Κοιτάμε μπροστά»

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ άφησε στην άκρη τα αρνητικά αποτελέσματα και κοιτάζει μόνο το μέλλον.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί του Πανιώνιου: «Για εμάς αυτή τη στιγμή σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Κοιτάμε αυτό και τη συνέχεια».

Για το αν η ομάδα έχει ανάγκη τα αποτελέσματα για την ψυχολογία της: «Αυτό έχει ανάγκη η ομάδα και αυτό έγινε. Θέλουμε να πάρουμε και άλλη ψυχολογία και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι τη διακοπή. Είναι κρίσιμα αυτά τα ματς για τη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Ντορτμουντ στη Γερμανία, που ακολουθεί: «Σαν παίκτης, αυτά τα παιχνίδια περιμένεις. Εγώ προσωπικά έχω παίξει μπροστά σε πολύ κόσμο. Σε βλέπουν όλοι, ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Το περιμένουμε όλοι πως και πως για να δείξουμε τις δυνατότητές μας».

Για το αν μετά και από αυτή τη νίκη, τα άσχημα αποτελέσματα έχουν μείνει πίσω: «Δε μας ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Κοιτάμε πάντα μπροστά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα