Ροντρίγκες: «Κοιτάμε μπροστά»

Ροντρίγκες: «Κοιτάμε μπροστά»

Ροντρίγκες: «Κοιτάμε μπροστά»

Ο Γκάρι Ροντρίγκες με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ άφησε στην άκρη τα αρνητικά αποτελέσματα και κοιτάζει  μόνο το μέλλον. 

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί του Πανιώνιου: «Για εμάς αυτή τη στιγμή σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί. Κοιτάμε αυτό και τη συνέχεια».

Για το αν η ομάδα έχει ανάγκη τα αποτελέσματα για την ψυχολογία της: «Αυτό έχει ανάγκη η ομάδα και αυτό έγινε. Θέλουμε να πάρουμε και άλλη ψυχολογία και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μέχρι τη διακοπή. Είναι κρίσιμα αυτά τα ματς για τη συνέχεια». 

Για το παιχνίδι με τη Ντορτμουντ στη Γερμανία, που ακολουθεί: «Σαν παίκτης, αυτά τα παιχνίδια περιμένεις. Εγώ προσωπικά έχω παίξει μπροστά σε πολύ κόσμο. Σε βλέπουν όλοι, ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός. Το περιμένουμε όλοι πως και πως για να δείξουμε τις δυνατότητές μας».

Για το αν μετά και από αυτή τη νίκη, τα άσχημα αποτελέσματα έχουν μείνει πίσω: «Δε μας ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουμε με νίκες. Κοιτάμε πάντα μπροστά».

Best of internet