Τριγλία Ραφήνας - ΟΦΗ 2-1

Τριγλία Ραφήνας - ΟΦΗ 2-1

Gazzetta team
Τριγλία Ραφήνας - ΟΦΗ 2-1

bet365

Ο ΟΦΗ παρουσίασε για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από το Ηράκλειο τραγικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ηττηθεί και από την Τριγλία Ραφήνας με 2-1 και ουσιαστικά να μείνει εκτός στόχου από τα Χριστούγεννα...

Οι τραγικές εμφανίσεις του ΟΦΗ μακριά από το Γεντί Κουλέ συνεχίζονται. Οι Κρητικοί, δεν μπόρεσαν να περάσουν ούτε από την Ραφήνα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Τριγλία και ουσιαστικά λένε... αντίο στην άνοδο από τα Χριστούγεννα!

Το κακό ξεκίνησε πολύ νωρίς για τον ΟΦΗ, όταν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Τριγλία. Στο 47', ο ίδιος ποδοσφαιριστής ήταν που έκανε το 2-0 και ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν σχεδόν ένα ημίχρονο για να επιστρέψουν στο ματς, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 65' με τον Τζέκο σε 2-1.

Πλέον ο ΟΦΗ φαίνεται πως χάνει κάθε ελπίδα που είχε για άνοδο και πρέπει οπωσδήποτε να μαζέψει τα κομμάτια του ώστε να μπει σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες ακόμα και για την παραμονή του στη Γ' Εθνική.

Οι συνθέσεις:

Τριγλία Ραφήνας: Λέτσο, Κάρδαρης, Μανδίλης, Μεΐμάρογλου, Δάρρας, Σκαφίδας, Γούλας, Τσέπας, Βασιλείου, Κόντι (75' Μάλτσης), Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Δαμιανάκης (33' λ.τρ. Βιγιαφάνε), Κώτσιος, Φαζός, Πιθαρούλης, Φαμπίνιο (84' Μαρτσάκης), Κοιλιάρας, Πόποβιτς (52' Τζέκος), Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα