Μαρσέιγ - Μονπελιέ 2-2

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Μονπελιέ 2-2

bet365

Η Μαρσέιγ συνεχίζει να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και μετά από νέα κακή εμφάνιση έμεινε στο 2-2 με την Μονπελιέ.

Η Μαρσέιγ έμεινε για 6ο σερί ματς στο «Βελοντρόμ» χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Μίτσελ δεν ικανοποίησαν και πάλι και έμειναν στο 2-2 με την Μονπελιέ, σε ένα ματς, που είχαν και την εύνοια της διαιτησίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Μπατσουάγι να χάνει κλασική ευκαιρία στα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ηνία. Στο 12’ διαιτητής και επόπτης έκαναν διπλό λάθος, όταν ο Τζα Τζετζέ ανέτρεψε τον Μαρτέν στην περιοχή. Το καθαρό πέναλτι δε δόθηκε στους μονπελιερέ, με τον μέσο των φιλοξενούμενων, όμως, να παίρνει την μπάλα από θέση οφσάιντ. Η επόμενη φάση ήταν και το γκολ για την Μονπελιέ. Υπέροχη ασίστ του Μπουντεμπούζ στην πλάτη της άμυνας στον Νινγκά, που πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-1! Οι Μασσαλοί τα χαλούσαν, όταν έφταναν στην περιοχή του Πιονιέ, με την μοναδική τους ευκαιρία μέχρι το ημίχρονο να έρχεται στο 39’ με τον Μπαραντά.

Κάτι έδειξε να αλλάζει με το ξεκίνημα της επανάληψης, καθώς η Μαρσέιγ ισοφάρισε στο 48’ με τον Καμπελά. Ο Μπατουάγι δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση, όμως το έκανε στην κίνηση ο πρώτος για το 1-1. Η μεγάλη αντεπίθεση των γηπεδούχων, όμως, δεν ήρθε ποτέ. Στο 56’ ο Ρέκικ έκανε τεράστιο λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Νινγκά να κάνει το 1-2 με ωραίο τελείωμα στην κίνηση! Το ματς κυλούσε χωρίς πολλές φάσεις, με την ισοφάριση να έρχεται στο 72’. Ο Νκουντού έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Σαρ το 2-2, με την μπάλα, όμως, να έχει περάσει καθαρά την γραμμή του άουτ, πριν δώσει την ασίστ ο πρώτος… Οι παίκτες του Μίτσελ πίεσαν στο τέλος, όμως απείλησαν κυρίως με μακρινά σουτ, με τον Καμπελά να χάνει την καλύτερη ευκαιρία στο 85’ και το 2-2 να μένει μέχρι το τέλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα