«Δείγμα» ανόδου για τα Τρίκαλα

«Δείγμα» ανόδου για τα Τρίκαλα

bet365

Αν και σε κακή μέρα, τα Τρίκαλα επικράτησαν του Αχαρναϊκού και πλησίασαν στον πόντο την ΑΕΛ. Νίκη για την Ελευσίνα, «ανάσα» για Λαμία και Ολυμπιακό Βόλου.

Αχαρναϊκός - Τρίκαλα 1-2

Τεράστια νίκη, που έδειξε χαρακτήρα, πέτυχαν τα Τρίκαλα, που πέρασαν από το Μενίδι και επικράτησαν με 2-1 του αξιόμαχου Αχαρναϊκού. Αν και οι παίκτες του ΑΟΤ δεν βρέθηκαν σε καθόλου καλή ημέρα - ακόμα μία φορά σε εκτός έδρας ματς - κατάφεραν να σταθούν όρθιοι. Δεν ήταν αρκετό ούτε και το γκολ του Ματσούκα στο 21ο λεπτό για να τους πτοήσει, αφού βρήκαν απαντήσεις.

Η αρχή της... αντεπίθεσης έγινε με την είσοδο του Γκμπαλέ, που άλλαξε την εικόνα της αναμέτρησης. με τις εκπληκτικές του κούρσες, κατάφερε αρχικά να «σερβίρει» για τον Κουσκουνά που ισοφάρισε στο 68', ενώ στο 89' πήρε ρόλο εκτελεστή και πραγματικά... εκτέλεσε τον Αχαρναϊκό, χαρίζοντας στους φιλοξενούμενους ακόμα ένα τρίποντο. Με αυτό, έφτασαν τους 23 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την ΑΕΛ, που παίζει αργότερα με την Κέρκυρα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με παίκτη λιγότερο το ματς, καθώς στην ίδια φάση και μετά από φάουλ του Αθανασίου στον Γκονζάλες, με τους δύο τους να... αρπάζονται, όπως και ο Χαροντάκης που μπλέχτηκε από τον πάγκο και επίσης είδε την κόκκινη κάρτα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ιωαννίδης, Μουστάκης, Κωστόπουλος, Αθανασίου, Ταμπάκης, Ματσούκας (50' Μαρής), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Κώστας Παναγόπουλος): Χιώτης, Λαμπάκης, Παπαργυρίου, Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Δουκάκης (54' Γκμπαλέ), Κουσκουνάς (89' Κωνσταντινίδης), Στεφάνοβιτς (78' Κουμπαρούλης), Γκονζάλες.

Πανελευσινιακός - Ζάκυνθος 1-0

Την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Πανελευσινιακός, που επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου η οποία πάει από το κακό στο χειρότερο... Δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους ήταν αντιμέτωπες στην Ελευσίνα. Ο μεν Πανελευσινιακός στην τελευταία θέση ήθελε νίκη ανάσα, η δε Ζάκυνθος ήθελε μια νίκη που θα της έδινε ψυχολογία. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν να το θέλουν πιο πολύ, μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έψαξαν από νωρίς το γκολ.

Αυτό δεν ήρθε στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε όμως στην επανάληψη, όταν στο 55' ο Παπαδόπουλος δεν υπολόγισε σωστά και ο Πλαβούκος με σουτ έκανε το 1-0. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και στο 2-0, όταν στο 91' ο εορτάζοντας Νίκος Γιαννιτσάνης, έπιασε ένα σουτ στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της Ζακύνθου.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Ν. Κάτσικας): Μανιάτης, Παληγεώργος, Ανδρίκος, Λίτσος, Τσίγκρος, Κασνέτση, Κακαράς, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος (80' Χαλιώτης), Τσολακίδης (63' Νικολάου), Κορνελάτος (49' Μποτωνάκης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Κ. Κάραμα): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Νίκιτς, Αποστόλου, Πέττας Ραφ. (62' Καραμαλίκης), Ναζίμ, Κάρδαρης (44' Κυριακίδης), Ορφανίδης, Κωστούλας (46' Ζαϊρί), Κρολ.

Λαμία - Αν. Καρδίτσας 2-1

Έχει ξυπνήσει και το δείχνει. Η Λαμία έχει αρχίζει να μαζεύει το χαμένο έδαφος και με την τρίτη της σερί εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, με 2-1 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ξεκόλλησε από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, όπου βρισκόταν στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βαζάκα, βρέθηκε από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, αφού στο 10' ο Γκόλιας σκόραρε για τους φιλοξενούμενους. Είχε όμως απάντηση, με τον Καραλή να φέρνει το ματς στα ίσα στο 28', ενώ την... δουλειά ολοκλήρωσε ο Σερζίνιο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 91'.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Τσαμούρης, Ζουλιώτης, Κοτσώνης, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Νατσιόπουλος, Καραγιάννης, Σερζίνιο (90΄+3' Ν' Γκουέμ), Πίντο (80' Νεόφυτος), Καραλής (56' Τόσκας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζάνης (13' Μαυριάς), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μούτσα, Τσούκαλος (73' Τσίτας), Μπιτέλης, Πιτταράς (67' Ακασού).

Κισσαμικός - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου, που κατάφερε να περάσει από την Κρήτη και την έδρα του Κισσαμικού, του οποίου και επικράτησε με 1-0. Δράστης, ο Γουόρντεν, που χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στους «ερυθρόλευκους» και τους έδωσε βαθμολογική... ανάσα ενόψει της δύσκολη συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ, αφού μόλις στο 13' πήραν το προβάδισμα, ενώ στην συνέχεια είχαν τον έλεγχο και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν κλειδώσει την νίκη, όμως ο Γουόρντεν δε κατάφερε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, σημαδεύοντας στο δοκάρι του Αγριμάκη.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αγριμάκης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Ταραλίδης, Σακελλαρίου (55’ Τσοντάκης), Σμίλτος, Μάνιας, Λώττας (84’ Ευθυμιάδης), Τσικουδάκης (88’ Τσουκάνης), Βαττής, Μάντζης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ζέρης, Ντάσιος, Αρβανίτης, Μπουτζίκος, Νάστος, Φερνάντεζ (68’ Τσιάρας), Γκουγκούδης, Λεόν (87’ Κυζιρίδης), Ντεπέτρις, Γουόρντεν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα