Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εϊμπάρ 2-1 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εϊμπάρ 2-1 (vids)

bet365

Με δύο γκολ του Αγκιρέτσε, που ολοκλήρωσε την ανατροπή στην εκπνοή των 90 λεπτών, η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε σημαντικότατη νίκη με σκορ 2-1 στο «Ανοέτα».

Όσο εξαιρετικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, άλλο τόσο συγκινητικό (για τους οπαδούς της Σοσιεδάδ) ήταν και το φινάλε, που έφερε και το συναίσθημα της λύτρωσης.

Αρχικά, ο Μπαστόν με ωραία προβολή σε πρώτο χρόνο στο 4ο λεπτό έπειτα από γύρισμα που έγινε στη μικρή περιοχή από τη δεξιά πλευρά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση ήταν άμεση και μ' ένα δυνατό, ξερό σουτ του Αγκιρέτσε στο 10ο λεπτό, το παιχνίδι σαν να ξεκινούσε από την αρχή, με τους γηπεδούχους να διορθώνουν την κατάσταση και να προσπαθούν πλέον από την αρχή, επαναφέροντας την τάξη...

Ο Αγκιρέτσε, έμελλε να λυτρώσει την ομάδα του στο 90', όταν έπειτα από ωραία συνεργασία των συμπαικτών του, βρέθηκε ολομόναχος προ κενής εστίας απλά για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1, με το οποίο η Σοσιεδάδ παίρνει βαθύτατη ανάσα και ανεβαίνει στους 15 βαθμούς, δημιουργώντας μια μικρή απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη!


1-1 Imanol Agirretxe Goal - Real Sociedad vs... από HDFootball2015


Imanol Agirretxe Goal - Real Sociedad 2 - 1... από Football--Live
 

LA LIGA Τελευταία Νέα