ΠΑΟΚ: Fans’ Man of the Match ο Σάμπο

ΠΑΟΚ: Fans’ Man of the Match ο Σάμπο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Fans’ Man of the Match ο Σάμπο

bet365

Ο Έρικ Σάμπο αναδείχτηκε, με τη ψήφο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον ΑΟ Χανίων για το κύπελλο με ποσοστό 36,11%.

Όπώς αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ήταν μία εμφάνιση που έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό ο Σλοβάκος άσος, ο οποίος βρίσκεται ε σταθερά ανοδική πορεία και δείχνει ότι αρχίζει να προσαρμόζεται μετά την καλοκαιρινή μεταγραφή του από τη Σπάρτακ Τρνάβα. Τα Χανιά ήταν η ομάδα που βίωσε το ξέσπασμα του Σάμπο. Με χατ τρικ και γενικότερα πολύ καλή παρουσία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, ο μέσος του Δικεφάλου ξεχώρισε από τους συμπαίκτες του σε μια συνολικά εξαιρετική δημιουργικά βραδιά.Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans’ Man of the Match, ο Έρικ Σάμπο έλαβε τα εύσημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Συγκέντρωσε το 36,11% των ψήφων αφήνοντας πίσω του τόσο τον Τέρι Αντόνις , ο οποίος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, απέδωσε εξαιρετικά και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, αλλά και τον Ζάιρο , ο οποίος έκανε σεφτέ στα γκολ με τον ΠΑΟΚ και μοίρασε τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα