ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Ασπρόμαυρη υπεροχή

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος: Ασπρόμαυρη υπεροχή

bet365

Δεκαέξι παιχνίδια έχουν γίνει στην Τούμπα από ίο 2000 και μετά μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου. Ο «Δικέφαλος» μετράει δεκατέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες!

Οι μοναδικές του απώλειες ήταν οι ισοπαλίες με 1-1 στις 2 Οκτωβρίου 2000 και στις 3 Δεκεμβρίου 2006 (τα γκολ είχαν πετύχει οι Μίετσελ και Γουνδουλάκης).

Η τελευταία νίκη του Πανιωνίου στην Τούμπα χρονολογείται το 1968, αφού το η νίκη του με 2-1 στην πρεμιέρα της σεζόν 1984-85 είχε σημειωθεί στο Καυτανζόγλειο.

Συνολικά οι δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία έχουν συναντηθεί 54 φορές με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, που έχει επικρατήσει στις 41, εννιά ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα και τέσσερις φορές ο Πανιώνιος έχει φύγει με το «διπλό».

Εξαιρετικό το στατιστικό του ΠΑΟΚ όταν υποδέχεται τον Πανιώνιο. Σε απόδοση 2.10 στην Novibet να προηγείται ο "δικέφαλος" απο το πρώτο μέρος.

Με 10 γκολ κόντρα στον Πανιώνιο, εντός και εκτός έδρας, ο Γιώργος Κούδας είναι ο πρώτος σκόρερ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ακολουθούν οι Γιώργος Κωστίκος, Δημήτρης Σαλπιγγίδης με έξι γκολ, ενώ από πέντε γκολ έχουν ο Νέτο Γκουερίνο, ο Χρήστος Δημόπουλος και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα