Εγρήγορση θέλει ο Πογέτ

Εγρήγορση θέλει ο Πογέτ

Gazzetta team
Εγρήγορση θέλει ο Πογέτ

bet365

Ο Γκουστάβο Πογέτ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν να δουλεύουν το ίδιο εντατικά και στη συνέχεια, αφού όλοι αναμένεται να έχουν το ρόλο τους στη διάρκεια της σεζόν.

Ο Ουρουγουανός ποντάρει πολλά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και φροντίζει να τους κρατάει «ζεστούς» με τακτικές ομιλίες στο περιθώριο των προπονήσεων στα Σπάτα. Αυτό έκανε και στην τελευταία ενόψει της αναμέτρησης με την Καλλονή, το Σάββατο (5/12) και όπως αναφέρει η Live Sport, παρότι δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, ζήτησε από όλους να συνεχίσουν τη δουλειά με τους ίδιους ρυθμούς.

«Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να δουλεύουμε στην ίδια ένταση. Πρέπει και οι ποδοσφαιριστές που σε κάποιο παιχνίδι δεν θα παίξουν, ή θα παίξουν για λίγο, να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση τη δουλειά, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι όταν η ομάδα θα τους χρειαστεί. Όλοι θα χρειαστεί κάποια στιγμή να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας όταν γίνει αυτό» είπε ο Λατινοαμερικανός τεχνικός στους παίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα