Ντεπορτίβο – Σεβίλλη 1-1

Gazzetta team
Ντεπορτίβο – Σεβίλλη 1-1

bet365

Το γκολ του Βιθέντε Ιμπόρα έδωσε το βαθμό στη Σεβίλλη και το τελικό 1-1 την κρατά σε απόσταση ασφαλείας από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Βαθμός στο φινάλε (1-1) και για την Μπέτις κόντρα στη Θέλτα.

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες της στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, στέρησε η Σεβίλλη από τη Λα Κορούνια. Οι Γαλιθιάνοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 13', με τον Λούκας Πέρεθ να αστοχεί στο τετ-α-τετ με τον Ρίκο, αλλά η εκτέλεση φάουλ του ίδιου άνοιξε το σκορ στο 22'. Οι Ανδαλουσιάνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με το γυριστό του Κονοπλιάνκα στο 32' και την προβολή του Γκαμεϊρό στο 35', αλλά το προβάδισμα διατηρήθηκε μέχρι και το δεύτερο ημίχρονο.

Μετά το πρώτο καλό πεντάλεπτο στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι «κάθισαν» πάνω στο 1-0 και το πλήρωσαν στο 76', όταν ο Γιορέντε έστρωσε με το στήθος μέσα στην περιοχή στην χρυσή αλλαγή του Έμερι, τον Ιμπόρα, που πλάσαρε ανενόχλητος για το τελικό 1-1.

Από κοντά η Μπέτις

Χέρι-χέρι με την Σεβίλλη, πηγαίνει και η συμπολίτισσα Μπέτις, που πήρε το βαθμό στο φινάλε απέναντι στη Θέλτα. Οι Σεβιγιάνοι έμειναν πίσω το σκορ από το 25', όταν ο Μπογκοντά νίκησε τον Ντάνι Χιμένεθ με πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά η ομάδα του Βίγο έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κάστρο στο 48' με κόκκινη κάρτα. Η αριθμητική υπεροχή της Μπέτις μετατράπηκε σε γκολ στο 82', με τον Χόρχε Μολίνα να παίρνει την ασίστ από τον Πέτρος και να νικά από κοντά τον Σέρχιο Άλβαρες για το τελικό αποτέλεσμα.


All Goals - Real Betis 1-1 Celta Vigo - 05-12-2015 από Gol-Live
 

LA LIGA Τελευταία Νέα